masterwar تازه وارد وضعيت: آفلاين 15 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 130 امتياز: 544 تشکر کرده: 11 تشکر شده 6 بار در 5 پست
محل سكونت: دوزخ
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 00:58:09 موضوع مطلب:
محمد جان به نظر من صيغه خيلي چيز مزخرفي هست
من دارم ميگم اخه كسي كه بخواهد هر چند وقت يك بار تفريحي بره صيغه كنه خوب چرا اينقدر به خودش زحمت ميده بر تو خيابون خودشو با يك فاحشه خالي كنه ....
مثل اين ميمونه كه شما بريد نماز بخونين ولي نفهمين چي دارين ميگين اينگار فقط يك مشت كلمات عربي رو پشت سر هم زمزمه ميكنين و خم و راست ميشين _________________ از هرچي عربه متنفرم
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
محل سكونت: KUWAIT
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 10:58:05 موضوع مطلب:
یعنی به نظر شما راهِ حل این هست که هر کس احساس میکنه به س ک س احتیاج داره بره تو خیابون و یه فاحشه پیدا کنه برا خودش ؟ _________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست
کاربرانی که برای این ارسال از MOHAMMAD_ASEMOONI تشکر کرده اند masterwar, Mahya
Ali_Samet مدیریت سایت وضعيت: آفلاين 27 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 771 امتياز: 4561 تشکر کرده: 59 تشکر شده 193 بار در 95 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 11:28:29 موضوع مطلب:
من اینجا باز هم میگم صسغه کردن رو یک مشت روحانی که نمیشه گفت میشه گفت آخوند های درس نخونده و به اصطلاح روحانی در آوردن که خودشون بتونت 10 تا زن بگیرنن بعد حال کردن بگن ما حامی اینا بودیم و حلال ما هستن. هیچ جای قرآن ننوشته که یک بچه باید صیغه بشه با یک درختر بچه ی دیگه
من نمیدونتم توی فکر این احمق های به اصطلاح دیدن دار که دین همه ی ما و مردم رو بردن زیر سوال را باید این بحث ها مطرح بشه. بای بعضی از این افراد رو با این حرف ها به اتش کشید تا نمای زنده از ترس برخی نامردان به اصطلاح آخوند درچشمانشان دید و دیگه گ....ه زیادی نخورن .
masterwar تازه وارد وضعيت: آفلاين 15 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 130 امتياز: 544 تشکر کرده: 11 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 13:43:24 موضوع مطلب:
MOHAMMAD_ASEMOONI مي نويسد:
یعنی به نظر شما راهِ حل این هست که هر کس احساس میکنه به س ک س احتیاج داره بره تو خیابون و یه فاحشه پیدا کنه برا خودش ؟
دقيقآ اين جوري بهتره تا به اسم دين هر غلطي ميخواي بكني بعد بگي مشكلي نداره صيغه كردم حلاله حلاله از اخوند سر كوچه مون پرسيدم 100 تا زنم صيغه ميكنم هفته اي يكي _________________ از هرچي عربه متنفرم
Mahya پشتیبان کاربران وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7891 امتياز: 75143 تشکر کرده: 3809 تشکر شده 257 بار در 236 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 13:57:59 موضوع مطلب:
درسته که به اسم دین نمیشه کاری کرد.
ولی این کاری هم که شما می گویید چیزی جز زنا که از بزرگترین و بدترین گناهان است نیست.
صیغه یا ازدواج موقت برای کسانیست که قادر به ازدواج نیستند و ممکن است به گناه بیوفتند.
خودسری و زیاده روی در هر کاری بد و زیان آور است.
شما آب را که به عنوان مایع حیات از آن نام برده می شود در نظر بگیرید.
آب سیراب کننده عده بی شماری در دنیاست ولی گاهی به صورت سیل باعث نابودی خیلی ها می شود.
نگاه تفریحی و شماره ای به موضوع ازدواج موقت نیز صحیح نمی باشد و اصل این امر مفید را زیر پا می گذارد.
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 15:29:11 موضوع مطلب:
سلام علی آقا مدیرِ محترم سایت
شکی نیست که مقام و لباسِ روحانیت هم مثلِ دیگر لباسها و مقامها ( پلیس - وکیل - قاضی - استاد دانشگاه - دکتر - وزیر - رئیس جمهور و غیره )ممکنه موردِ سوء استفاده قرار بگیره .
یک مثال :
از ماشین برای فساد و فحشا و قاچاق فروشی و ترور و دزدی و مردم آزاری هم استفاده میشه یا در حقیقت سوء استفاده میشه .
آیا میشه بیایم و ماشین رو ممنوع کنیم و کارخانه هایِ ماشین سازی رو ببندیم به خاطرِ سوء استفاده از ماشین ؟؟
مسلماً نه . راهِ عاقلانه چی هست ؟؟؟ که با سوء استفاده از ماشین تا جایی که م یتونیم مقابله کنیم
آیا کسی به خاطرِ سوء استفاده از ماشین ، به کارخانه های ماشین سازی و مهندسهایی که اونها رو میسازند ناسزا میگه و میگه اگه دستم بهشون برسه همشون رو میکشم ؟؟؟؟
مسلماً نه
اما اگر کسی بخواد از این وسیله سوء استفاده کنه باهاش برخورد میکنیم البته بدون اینکه بهش فحش بدیم چون فحش و نا سزا در مرامِ خردمندان وجود نداره .
======================================
اما اجازه بدین گفتگو در موردِ دین و سوء استفاده از اون رو موکول کنیم به تاپیکی دیگه .
بنده بسیار خوشبخت میشم در این مورد با دیگران گفتگو و تبادل نظر کنم
===================================
آقا ماستر ، با تشکر از نظرتون .
سوال : فرض کنین شما دو تا پسر دارین و ایندو هم از نظرِ جنسی قوی هستند و میل زیادی دارند و به شما میگن که نیاز به س ک س دارند .
شما بهشون میگین برن تو خیابون دنبال فاحشه ها بگردند و با اونها برند .
راهِ حلِ شما اینه . در حالیکه میدونین در دنیایِ فاحشه ها چه خبره . کجا ها میرن و با همه تماس دارند و هزار و یک چیزِ دیگه که ذکرش صحیح و مودبانه نیست اما همۀ ما ازش خبر داریم _________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 16:56:21 موضوع مطلب:
سلام
دوستِ خوبم در اين دنیا خيلي هست كه ضررش بيشتر از نفعش هست اما ممنوع نشده بلكه سوءِ استفاده از اون ممنوع شده
مثال : الکل - خشخاش
از خشخاش داروهایی به دست میاد که در تسکین دردِ بیماران از اونها استفاده میشه اما بیشترِ استفاده اش در ساختِ انواع مواد مخدر هست .
امکان نداره کسی بیاد و بگه باید نسلِ خشخاش رو از رو زمین برداریم و اگر کسی بخواد اینکار رو انجام بده باید جایگزینی براش در دارو سازی پیدا کنه اول .
الکل هم همینطور .
کسی با تولید الکل و استفاده از اون در پزشکی و شیمی و دارو سازی مخالف نیست .
اما همون الکل خبر دارین که چه بر سر خیلیها آورده و می آره ؟
==================================
شما به سوال من جواب ندادین . البته بنده فراموش کردم علامتِ سوال بذارم در اخر جمله . با عرض پوزش
شما با دو پسرتون چکار میکنین ؟
مشکلشون رو چطور حل میکنین ؟
سوالهایِ من هنوز ادامه داره اما تک تک میپرسم .
=================================
از اینکه با من گفگتو میکنین ممنونم
اجازه بدین چیزی رو خدمتتون عرض کنم همینجا :
نه شما قدرت داری به زور و علی رغمِ میلِ باطنیِ من نظر و عقیدۀ من رو عوض کنین و نه من این قدرت رو دارم و نه هیچ کسِ دیگه .
تنها چیزی که انسان در آن صد در صد آزاد و اختیار دار هست همان ایمان و عقیده هست .
این یک قانونِ الهی هست و نغییر ناپذیر هست و کسی هم قدرتِ تغییر دادنش رو نداره .
جایِ ایمان و عقیده در بدنِ انسان ، نفوذ ناپذیر هست و از گزندِ همه چیز و همه کس در امان هست . هیچ کس قادر نیست به ایمانِ کسی دست پیدا کنه .
خودِ همین موضوع ، از بزرگترین دلائلِ آزمایش بودنِ زندگیِ دنیا و وجود روز قیامت هست .
چون تنها چیزی که برایِ خداوند مهم هست ایمان و عقیده هست و حتی عمل هم مهم نیست تا این درجه !!!!!!
اگر باور ندارید فقط صبر کنین تا خوب موضوع رو باز کنیم تا باور کنین
=======================================
بر بنده منت بذارید و با من همسفر بشین به مرکزِ عمل و دانش و ایمان و عقیده تا نظرتون در موردِ خیلی چیزها عوض بشه البته با اذن و اجازه خالقمون
من نه دانشمندم نه دکتر نه سوپر من نه روحانی و نه استاد دانشگاه
من فقط یکی هستم مثلِ خودی شما و بقیه که برایِ اثبات بعضی چیزها در این دنیا زندگی میکنم .
لطفا در این سفر چند چیز رو باید توشۀ راه کنین تا بتونین ادامه بدین تا اخرِ راه
1 - صبر . چون این سفر هم مثلی همۀ سفرها احتیاج به زمان داره .
2 - شجاعت . چون باید به جاهایی برید و چیزهایی ببینید و بشنوید که شما ( نفسِ شما ) انها رو دوست ندارد و چه بسا از آنها ترس هم داشته باشد .
3 - وجدان و عقل - چون با چیزهایی روبرو میشین که یکی از داخلِ شما فریاد میزنه که انکار کن همه رو و اگر وجدانتون و عقلتون رو به یاری نطلبین ، تسلیمِ خواستۀ او میشین و از نیمۀ راه باز میگردین . شاید هم اصلا حاضر به راهی شدن نشید از همان ابتدا .
در این سفر چند چیز رو با خود نیارین وگرنه شما رو از نیمۀ راه برمیگردونه یا شاید هم مانع از این بشه که راهی بشین
1 - غرور و تکبر
2- کینه
3 - حسادت
اگر اینها رو با خود بیارین شما من رو دشمنِ خود حساب خواهید کرد و در مقابلِ من جبهه میگیرین و اطمینانتون رو به من از دست میدین و از نیمۀ راه برگردین و
شاید هم مانع از این بشه که راهی بشین با من
_________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست
آخرين ويرايش توسط MOHAMMAD_ASEMOONI در تاريخ پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 21:05:24; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربرانی که برای این ارسال از MOHAMMAD_ASEMOONI تشکر کرده اند Mahya
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 17:37:35 موضوع مطلب:
سلام
ترياك خوبه درست اما به شرط اينكه خوب پرورش ببينه و بعد در مصارف درماني پرورش ببينه و براي مردم مفيد باشه نه اينكه هر كس دلش بخواهد تو گلدون خونشون بكاره و ... و هر جوري كه بخواهد استفاده كنه...
براي پسر ها هم راست ميگين چجوري بايد شهوتشون بخوابه
خوب فكر كردن نداره همين الان از اخوند سر كوچه پرسيدم ..
ميريم يك دوتا زن خوشگل براشون صيغه ميكنيم كه يك وقت مرتكب گناه نشن
دوست من بحث سر صيغه و دلايل اينكه اينو شيخ ها انداختن سر زبونا يا نه هست...
شما ميخواهين منو به سفر معنوي ببرين ....
بحث داره منحرف ميشه بهتره جايي ديگه حرف بزنيم اگر مايل باشين....
راستي با اين حرف كه نميشه عقايد يك نفر رو عوض كرد مخالفم
ميشه بازم تاكيد ميكنم ميشه ولي با دلايل منطقي و ....
راستي شرمنده خيلي نميشه حرف هايي رو اينجا زد
( لطفآ پيام خصوصي تون رو بخونين )
با تشكر _________________ از هرچي عربه متنفرم
Mahya پشتیبان کاربران وضعيت: آفلاين 10 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7891 امتياز: 75143 تشکر کرده: 3809 تشکر شده 257 بار در 236 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 18:25:40 موضوع مطلب:
جناب مستر وار که اسمتان را هم نمی دانم، شما منظورتان این است که مساله صیغه و ازدواج موقت ساخته دست یک عده هست و وجود دینی ندارد؟
اگر چنین است با کدام دلیل و برهان محکم چنین می گویید؟
راه حل شما برای جلوگیری از گناه جوانانی که قدرت ازدواج دایم را ندارند چیست؟