devilboy پلیس سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8741 امتياز: 79872 تشکر کرده: 858 تشکر شده 1146 بار در 661 پست
محل سكونت: iN the hElL
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 02:57:59 موضوع مطلب: عکس باورنکردنی رویترز از مسجدی که در زلزله 6 ریشتری ترکیه سالم ماند......
در تصاویر منتشر شده از سوی خبرگزاری رویترز که به زلزله 6 ریشتری چند روز پیش در شرق ترکیه پرداخته، تصویر سالم ماندن کامل بنای یک مسجد در برابر ویرانیهای گسترده خانه های مسکونی جلب توجه میکند.
در حالی که طبق اخبار منتشر شده از سوی رسانه های کشور ترکیه اغلب بناهای مسکونی سه روستای "اوکچولار"، "یوکاری کاناتلی" و "کایالی" در نتیجه زمین لرزه 6 ریشتری ویران شده اند، شبستان و مناره یک مسجد در این منطقه از جمله بناهایی است که به طور کامل سالم باقی مانده است.
تصویر زیر مربوط به بنای سالم این مسجد در روستای اوکچولار ترکیه است که پس ازاین زلزله مهیب آسیبی ندیده است.
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
محل سكونت: KUWAIT
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 20:43:17 موضوع مطلب:
سلام دوستان
در تسونامیِ اندونزی هم هزاران هزار خانه رو آب نابود کرد اما مسجدها سالم موندند
علتش هم واضح هست . خانه ها از گل و خشت و چوب بود اما مسجدها از بتون و سنگ و آجر .
علتِ پایداریِ مسجها این هست .
در همین زلزلۀ ترکیه ، همۀ خانه ها خراب نشده . فقط خانه های گلی و خشتی کاملا خراب شد . مدرسه ها هم خراب نشده و الآن عدۀ زیادی از بی خانمان ها در مسجدها و مدرسها اسکان داده شده اند .
=====================================
اما واقعاً خدا صبر بده بهشون
یکی به یکی میگه خونه خراب شدم .
خالا این بیچاره ها خانه خرابِ واقعی شدند و بعضیهاشون هم خانه خراب شدند و هم داغِ عزیزانشون رو هم دیدند _________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست
ibrahimovich تازه وارد وضعيت: آفلاين 21 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 71 امتياز: 231 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 10:41:39 موضوع مطلب:
با همین چرت و پرتا 30 ساله به ما حکومت کردند دیگه!!! _________________ من که از غصه میسوزم
من که عاشقم هنوزم
این که میشنوم تو خوبی
این که من برات میمیرم...
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
محل سكونت: KUWAIT
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 16:17:17 موضوع مطلب:
من میدونم آقا ابراهیم منظورش چی هست
اما البته باهاشون موافق نیستم چون شکی نیست که خدا هوایِ بنده هایِ مخلصش رو داره اما این بدان معنا نیست که مومنان از آزمایشهایِ الهی در این دنیا معاف هستند و در این دنیا میخورند و میخوابند و خوش میگذرونند و مشکلی براشون پیش نمیاد .
بر عکس ، مومنان امتحانشون سخت تر و طاقت فرسا تر از بقیه هست و علتش هم واضحه
مثال : ما از بچه هایِ ابتدایی مثل داوطلبانِ دکترا امتحان میگیریم ؟؟؟
مسلماً نه . هر چه میزان علم و دانش زیاد تر بشه و شخص بخواد به درجه هایِ بالا تر برسه ، امتحاناتش هم سخت ترو پیچیده تر هست .
خدا هم بنده هاشو همینطور امتحان میکنه . هر چه علم و دانش بیشتر بشه ، ایمان بیشتر میشه ( سرچشمۀ ایمان از علم و آگاهی و دانش هست )
به همین دلیل پیامبران بیشترین مشکلات و مصیبتها رو متحمل شدند و الحق ثابت کردند که خدا هرگز در انتخابِ اونها به عنوانِ مسنجرهایِ الهی ( پیامبرانِ خدا ) اشتباه نکرده و کاملاً به جا انتخاب شدند .
در قرآن آیاتِ زیادی هست که امتحان بودنِ زندگیِ دنیا و امتحان شدنِ همۀ مردم و خصوصاً مومنان رو ثابت میکنه .
آيا مردم گمان كردند همين كه بگويند: (ايمان آورديم)، به حال خود رها مىشوند و آزمايش نخواهند شد؟!
مومنان هم مثل بقیه ممکنه خانه خراب بشند و اواره بشند . داغ عزیزشون رو ببینند و گشنگی و تشنگی و بیماری و درد و ترس و زیان و ضرر و در زندگی تجربه کنند .
==============================================
تاپیکِ مشکلاتِ انسان زیرِ ذره بینِ اندیشه ، بزودی البته اگه عمری باقی بود
بعدش شاید دیگه هرگز به مشکلاتتون اونجوری که الآن نگاه میکنین نگاه نکنین .
_________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست