devilboy پلیس سایت وضعيت: آفلاين 3 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8741 امتياز: 79872 تشکر کرده: 858 تشکر شده 1146 بار در 661 پست
محل سكونت: iN the hElL
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 01:41:15 موضوع مطلب:
مرده شورتو _________________
It's a little too late to say that you're sorry now
You kicked me when I was down
F@ck what you say, just don't hurt me
That's right b!tch
and I don't need you, don't want to see you
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
محل سكونت: KUWAIT
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 09:37:52 موضوع مطلب:
این از مشکلاتِ زبانِ فارسی هست . داریم حرفِ عادی میزنیم اما معانیِ دیگری در ذهن به وجود میاد !!!!!
من اینجا با این مشکل خیلی روبرو هستم
بعضیها که میخوان زبان فارسی یاد بگیرند به این موضوع به شدت اعتراض دارند که چطور کلمه ای با معانیِ به شدت متفاوت در زبان فارسی مورد استفاده قرار میگیره .
امیدوارم که پیشکسوتانِ زبان فارسی و اساتیدِ دانشگاهها یه چاره برایش بیاندیشند
خب یه فکری هم برایِ این مسئله ...... لا اله الا الله
خب یه حلی هم برایِ این مشکل پیدا .... ای داد بیداد
خب یه حلی هم برای این مشکل بجویند
جه عجب بالاخره به خیر و خوشی تموم شد _________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست
MOHAMMAD_ASEMOONI تازه وارد وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 158 امتياز: 513 تشکر کرده: 83 تشکر شده 125 بار در 78 پست
محل سكونت: KUWAIT
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 10:30:29 موضوع مطلب:
youmoon مي نويسد:
آقا محمد؟ چی به خیر و خوشی تموم شد؟
متفسفسانه !!! نمیشه بیشتر توضیح داد
تا همینجاش هم کلی پا رو از گلیم درازتر کردم _________________ دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی،چه خوشت بیاد یا خوشت نیاد،همۀ ما آسمونی هستیم . یک آسمونیِ فعال باش که امتحان دنیا تکرار شدنی نیست